Skitinledning av säsongen

Gamla fina AIK, varför gör du såhär mot mig?

Säsongen började rätt lovande, med 2-2 mot Elfsborg på bortaplan, regerande mästarna i en premiär är aldrig lätt och vi gjorde en grymt bra match, som egentligen var värd alla tre poäng enligt mig. Bahoui nätar i allsvenska debuten och Goitom som ska göra mål, gör mål. På läktaren vann AIK stort, väldigt stort också, boråsarna har inte mycket att sätta emot när flera busslaster gnagare intar ”Plast Arena”.

Hemmapremiären på den nya event-arenan bjöd på helt ok inramning, men herregud, öppna taket. Inte ska vi väl behöva lira inomhus? Dessutom förstör det akustiken nått rejält. Matchen då? Ja, vad ska man säga.. Syrianska hemma, det ska ju vara 3 lätta poäng, men på något vis ville inte bollen in, i överlag en väldigt enerverande match med krampaktigt spel. Inga riktiga farligheter och gnaget lirade under all kritik.

Aja, vi tar väl första trepoängaren mot Åtvidaberg borta då, det ska väl inte vara så svårt? Men jodå. Lika krasst spel och Åtvidaberg, tro det eller ej, var det bättre laget. Torsk med 1-0 och inga poäng alls med hem från bruket.

Oinspirerande att spela bortamatch i en byhåla som Åtvidaberg? Ok, men då ska väl spelarna kunna tända till mot MFF hemma då. Spelet såg visserligen bättre ut och gnaget skulle haft 1-0 eller kanske till och med 2-0 med sig. Men självklart, Hamad lyckas göra mål för Malmö i den sista minuten av tilläggstiden, ridå..

Mot Gefle kommer första trepoängaren, eller snarare, mot Gefle måste första trepoängaren komma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *