Så nöjd med nya köksluckorna

Jag måste bara berätta för er om mina nya köksluckor! Det är nämligen så att jag har köpt nya köksluckor och jag är så himla nöjd, inte bara med själva luckorna utan också med hur det hela gick till. Jag som är mer van att handla från Ingvar där man kommer hem med platta paket och en beskrivning som många gånger leder till irritation och överblivna skruvar som man kastar samtidigt som man inte låtsas om att man vet att de egentligen ska sitta någonstans i skapelsen och undrar när och hur man kommer att märka detta… Ja, jag blev väldigt positivt överraskad av den utomordentliga servicen som jag fick från Mälarkök, företaget som jag köpte luckorna från.

Mälarkök kom hem till mig på ett kostnadsfritt hembesök där jag fick titta och känna på prover på både luckor och handtag. Jag fick också råd och tips om vad som passade i mitt kök och vad som är hett just nu. När jag hade bestämt mig mätte de mina stommar (väldigt skönt att jag slapp det), och sedan var det bara att vänta. Fast väntetiden var inte speciellt lång utan det gick faktiskt snabbare än jag trodde, och när köksluckorna var klara kom Mälarkök tillbaka och monterade dem. Jag behövde egentligen inte lyfta ett finger själv. Väldigt skönt! Ni kan klicka här om ni vill läsa mer om Mälarkök och hur ett byte av köksluckor går till. Rekommenderas varmt.

Så nu har jag nya köksluckor och det känns nästan som att jag har ett helt nytt kök. Köket har liksom fått ett helt nytt uttryck och det känns mycket fräschare. Jag bytte från någon slags gulvit tråkig färg till mörkt trä och köket har blivit mycket mysigare känns på något vis mer personligt. Det är liksom jag, och det får mig att trivas mycket bättre i köket. Supernöjd, som sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *