Livet är för kort för att inte testa!

Hej och hallå bloggen! Jag känner mig lite dramatisk och melankolisk just nu, för jag sitter nämligen och tänker på livet. Jag tänker på saker som jag har gjort, och jag tänker på saker som jag inte har gjort. Saker som jag skulle vilja göra, men som aldrig har blivit av. Varför ska man vänta egentligen? Man vet ju aldrig när det tar slut. Vardagslunken rullar på och man tycker att man inte har tid, men just därför är det ju så viktigt att ta vara på tiden. För vem vill ligga på dödsbädden och tänka att man i alla fall hann med vardagssysslorna, som att städa, tvätta och gå till jobbet? Nej, det gäller att ta sig tid till det där som man vill göra.

Jag har en ”bucketlist” (eller vad man ska kalla det) med saker som jag har tänkt att jag skulle vilja testa, och nu har jag bestämt mig för att jag faktiskt ska ta och göra sakerna på den listan. Det är ingen nedskriven lista utan enbart en som existerar i mitt huvud, men några av sakerna som finns på det är till exempel att prova på att surfa, att hoppa fallskärm, att gå en kurs i drejning och att lära mig flugfiska.

När det gäller fisket så har jag faktiskt hittat en flugfiskekurs här, i Älvdalen, som jag tror att jag ska anmäla mig till när det blir fiskesäsong. På alvdalenfiske.com finns det olika flugfiskekurser att välja mellan, men jag tror nog att nybörjare passar mig bäst. Alltså grunderna i flugfiske.
Jag vet faktiskt inte vad det är med flugfisket som lockar mig så mycket, för jag har aldrig varit någon fiskare, men av någon anledning tycker jag att det ser spännande ut. Och livet är för kort för att inte ta reda på hur spännande det faktiskt är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *