Humor på hög nivå

Minns ni Pistvakt? TV-serien från 1998 som handlar om de tre bröderna Sven-E, Jan-E och Olle från  Svartlien – den mörkast pistade björnhålan och köldhålet i Norden. Jag tyckte att den var väldigt rolig när den gick på teve, och nu har jag sett den igen. Jag fick den nämligen på DVD i julklapp, och den var faktiskt precis så rolig som jag kom ihåg. Det är verkligen humor på hög nivå!

Sven-E är nog min favorit tror jag. Han är både hård och orättvis, och han slänger alltid ur sig någon kommentar som får mig att ligga dubbelvikt av skratt. Speciellt orättvis är han mot sin bror Jan-E, som nog helst av allt skulle vilja träffa en kvinna och flytta till ”city-nenona” (som Sven-E kallar storstäderna). Men Sven-E finns ändå alltid där för att save the day, oavsett om det gäller att dyka 50 meter ner i Klimtaträsket och rädda en polis, kliva rakt in i ett brinnande hus eller rädda sina bröder ut snöstorm med hjälp av ett flygplan. Det händer alltid spännande saker i Svartlien!

Jag tycker verkligen att ni som inte har sett den här humorserien ska ge den en chans, för den är riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *