Ganska nöjd med mig själv!

Att vara uppskattad på jobbet är alltid roligt, och nyligen gjorde jag en sak som verkligen blev uppskattad av chefen. Det är nämligen så att han har beklagat sig över att det inte finns något bra affärssystem som har alla funktioner som vi behöver för att kunna driva företag smart och effektivt. Nu är jag inte så jätteinsatt i hur det fungerar, men det handlar alltså om kundhantering, fakturering, offerter, tidrapportering och sådant, och när vi måste lägga tid på att kanske använda flera olika affärssystem som inte fungerar optimalt så får vi mindre tid över till annat, och som ni vet är tid lika med pengar. Och inte bara det, man blir ju också en gladare människa när saker och ting fungerar bra. Är man ständigt irriterad över något så tar det mycket på krafterna.

Vi har börjat Yoddla!

Hur som helst, det som hände var i alla fall att jag lyckades lösa det problemet. Av en ren slump kom jag in på en sida som heter Yoddla som är ett nytt affärssystem, och när jag läste på sidan så kände jag verkligen igen alla våra problem som Yoddla var byggt för att lösa. Av beskrivningen att döma verkade det helt perfekt för oss, och när jag såg att man fick prova kostnadsfritt i 14 dagar och att det sedan var en väldigt prisvärd tjänst så gick jag direkt till chefen med mitt förslag.

Vi har nu provat Yoddla under provperioden och även gått vidare och börjat med betaltjänsten och det fungerar verkligen bra. Chefen är märkbart gladare för att ett problem är löst, och jag måste säga att det känns väldigt fint att det var jag som löste det. Man känner sig alltid lite gladare när man kan bidra med något på arbetsplatsen som verkligen gör stor skillnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *