Drömmer om en Porsche

Jag är inte överdrivet intresserad av bilar, men det finns ett märke som jag tycker är stjärnan över alla andra och det är Porsche. Där man kan snacka snygga bilar alltså! Tyvärr är de ju också ganska dyra, så sannolikheten att jag någon gång kommer att äga en Porsche är väl tämligen låg. Det går ju dock att importera från Tyskland. Prisnivån på den tyska marknaden är i genomsnitt 10-20 % lägre än i Sverige. Det handlar förstås fortfarande om mycket pengar, men det blir ändå betydligt billigare. Sedan beror det förstås på vilken modell man vill ha och hur ny den ska vara.

Sugen på att importera en porsche

Jag har faktiskt kikat lite på importbil.se som importerar bilar från Tyskland och man blir ju bra sugen alltså. Man kan se en del bilar som de har tagit hem och där finns det några riktiga pärlor och då bland annat en Porsche Panamera som är otroligt fin. Importbil letar bilar efter kundens önskemål och då har man ganska stora förutsättningar att få exempelvis den färg man vill ha och sådana saker. Det finns ett mycket större utbud i Tyskland än vad vi har här i Sverige, och dessutom är bilarna generellt bättre utrustade och i bättre skick.

Att glida fram i en Porsche på stadens gator skulle verkligen få mig att känna mig som en drottning, istället för som nu då jag rullar fram i en opersonlig Volvo. Den mest kända Porschen är den klassiska 911:an och en sådan skulle jag gärna äga, men jag skulle också kunna tänka mig en annan modell. Så länge det syns att det är en Porsche så skulle jag vara nöjd. Men tyvärr så har jag som sagt inte den ekonomin just nu, så jag får helt enkelt fortsätta att drömma och hålla tummarna för att jag vinner på triss eller något!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *