Det var fint väder!

Hej på er!

Långe Erik

Långe Erik på Öland är lång.

Alltså, vilket otrooooligt väder vi har haft i helgen! Jag känner mig som en helt ny människa efter att få ha lapat sol här i två dagar, tillsammans med bästa vännen på hennes bakgård. Igår tog vi tillochmed och hoppade i hennes lilla pool där på baksidan. Det var lite kallt såklart men tack vare värmen från solen så kändes det som en riktig sommardag.

I lördags kväll satt vi och spanade på resor inför sommaren. Lena vill åka utomlands, men jag vill helst åka till Öland, haha. Jag verkligen älskar Böda strand, it’s paradise on earth!

Jag gjorde i alla fall ordning en inhandlingslista med sådant jag behöver ordna inför sommaren.

Sommar-inhandlingslista

  • Ny bikini (Har spanat in en på Wish för typ 50 spänn!)
  • Strandväska
  • Promenadvänliga sandaler
  • Solskyddsfaktor
  • Nya brillor (Har redan kikat på Renoptik.se)
  • Badhandduk

Jag har läst mig till att det är lite indian bohemian som är inne i sommar jag såg på renoptik.se att de hade något erbjudande också på bågar med antingen brun, grön eller gråa toner – så det blir ju toppen om jag skulle fixa brillorna där. Tänkte matcha ihop en riktigt snygg sommarstil så jag kan glänsa på beachen!

Nu är det dags att testa min nya sodastream som jag fick i present av pappa här i dagarna. Han hade fått det på specialpris tydligen så han hade köpt hem ett helt lager av dom, hahaha. Vad gör man inte för lite extra bra priser liksom?

Gillar egentligen inte kolsyrat så himla mycket, men köpte hem melonsmak som man kunde ha i så tänkte i alla fall ge det en chans. Har ni några bra tips annars på vad man kan smaksätta med för att göra det lite unikt?

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *