Det börjar närma sig

I början av året skrev jag ett blogginlägg om att jag har fått den stora äran att vara brudtärna när en av mina närmaste vänner ska gifta sig. Nu börjar det verkligen närma sig den stora dagen och det känns väldigt roligt! Jag har varit inblandad i några hörn av planeringen (bland annat att hitta en bröllopsfotograf som jag skrev om då, vilket jag också har gjort) och nu börjar vi gå in på detaljer. Det är ju trots allt ganska mycket som inte kan göras förrän till exempel gästlistan är spikad. Nu har sista datumet för att svara passerat så nu vet vi hur många som kommer att komma.

Som om inte bröllopsplaneringen vore nog så är de blivande makarna mitt uppe i en renovering av huset också, så de har verkligen mycket på agendan nu. Jag var där och hälsade på dem igår, och då hade de precis fått en ny garageport från Sandöporten på plats. Det blev verkligen bra, och riktigt lyxigt eftersom porten öppnas med fjärrkontroll. Det är väl i och för sig kanske ganska vanligt nu för tiden, men för mig är det lyxigt. Och snygg var den också. Hos Sandöporten får man välja ytstruktur och färg så att man kan få porten precis så som man vill ha den.

Hur som helst så tycker jag att vi kom ganska långt med planeringen igår, och nu känns det som att det inte är så mycket kvar. Och tur är väl det, för det står inte på förrän det är dags att kliva in i kyrkan. Fast en sak som vi har kvar är att åka till kyrkan och öva på att gå. Jag ska ju, tillsammans med brudgummens best man, gå efter brudparet in i kyrkan. Och då gäller det ju att man vet var man ska gå och stå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *