Det är redan oktober

Hej allihopa! Hur mår ni?

Jag fullkomligt älskar hösten. Löven på träden blir så vackra och det är så mysigt att få krypa upp i soffan med en kopp te och inte känna att man måste ut och hitta på saker hela tiden. Den senaste månaden har varit ganska stressig, så jag är väldigt lättad över att saker börjar lugna ner sig nu igen. Först gick värmepumpen sönder. Jag har bergvärme här hemma, men jag vet faktiskt nästan ingenting om hur det fungerar. En installatör kom i alla fall hit och hjälpte mig. När väl det problemet var löst fick jag höra att vi ska flytta kontoret till andra sidan av stan så nu tar det dubbelt så lång tid för mig att ta mig in till jobbet. Som om inte det vore nog så blev jag sjuk också! Jag fick en sådan där riktig dunderförkylning som vägrade att släppa på flera veckor, men nu är jag äntligen frisk igen.

Ut i motionsspåret

Det första som jag gjorde när jag började må bättre igen var att ge mig ut i skogen. Inte för att springa (tycker någon ens att det är kul?) utan för att gå. Jag köpte med mig en kanelbulle och så satte jag mig där på en sten och bara njöt av att jag faktiskt började få tillbaka lite energi igen.

En ny serie
Jag har börjat titta på Euphoria. Har ni sett den serien? Den är så bra! Jag riktigt längtar till kvällarna när jag kommer hem från jobbet och får bänka mig framför tv: n. För er som inte har sett serien så handlar den om en grupp tonåringar som går i Highschool. Det är mycket känslor, förvirring och sånt som man upplever i den åldern. Jag har snart sett alla avsnitt…vet ni något annat som jag kan titta på? Jag har både HBO och Netflix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *