Brudtärna!

Jag har fått den stora äran att vara brudtärna när en av mina närmaste vänner ska gifta sig! Det ska verkligen bli roligt och spännande. Mina uppgifter kommer i princip bestå av att gå in i kyrkan tillsammans med resten av brudföljet och att hålla i buketten när brudparet står vid altaret, men jag ska också hjälpa till att avlasta lite när det gäller planeringen. Jag har bland annat fått ansvaret att hitta en bra bröllopsfotograf.

Jag vet ungefär vad brudparet söker efter när det gäller fotograf och hur mycket det får kosta, och eftersom det ligger en hel del arbete bakom att planera ett bröllop (i alla fall om det är hyfsat stort) så kan det lätt bli övermäktigt om brudparet ska fixa allt själv. Men de har förstås alltid sista ordet, så jag tänker inte boka fotograf utan att få deras godkännande. Det är just det tidsödande arbetet att leta efter en bra som de slipper.

Det är ungefär sju månader kvar till den stora dagen, och även om jag tycker att det är mycket tid kvar så börjar det ändå brinna i knutarna lite. Att hitta en bröllopsfotograf i Stockholm är tydligen inte lika lätt som man kan tro eftersom många är uppbokade väldigt långt i förväg. Jag hittade en som skulle ha varit perfekt, men tyvärr var hon redan bokad på det datumet. Hon var dock vänlig nog att rekommendera några andra bröllopsfotografer som jag ska titta närmare på.

Varken jag eller brudparet hade nog riktigt förstått hur mycket planering som faktiskt ligger bakom ett bröllop av den här storleken, men samtidigt så tror jag ändå att man får försöka ta det lite som det kommer också. Man kanske inte får exakt den lokalen eller den fotografen som man drömmer om, men det viktigaste är ju ändå kärleken. Man ska inte slå knut på sig själv för att skapa ett bröllop, för då tror jag inte att man kommer att kunna njuta av det fullt ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *