Bikini time!

Hej igen bloggen, trevligt att vi ses nu igen! Det var ett litet tag sedan sist, men jag har inte glömt dig, jag lovar. Det är bara så mycket annat som kommer i vägen som gör att det blir svårt att sätta sig ner och skriva. Men å andra sidan, om jag bara satt och bloggade så skulle jag ju ha ett ganska så fattigt liv och inte så mycket att blogga om. Så det kanske är tur att det kan ta lite tid mellan gångerna. Dessutom är det ju nästan lite jobbigt med de som skriver ett eller till och med flera blogginlägg om dagen. Hallå liksom, jag hinner inte med!

Senast jag skrev någonting var det om att jag spelade hockey som liten och att jag saknar det ibland. Det är sant och just då var det till stor del på att Swedish Hockey League höll på som bäst och vintern just tagit slut. Men just nu, när våren har gått över till sommar så måste jag erkänna att jag inte saknar hockeyn alls. Det krävs i alla fall lite vinterkänsla, eller att ishockeyserierna pågår, för att jag ska tänka på det. Nu tänker jag mest på att badsäsongen snart är här och det är dags att se till att man är redo för den. Och det upptäckte jag att, nej, jag är inte redo.

Jag saknar nämligen vettiga bikinis. De jag har är lite väl gamla vid det här laget och jag behöver definitivt nya inför årets säsong. Så jag började helt enkelt leta bikinis på nätet och hittade en bra sajt där man kan köpa moderna, coola och sexiga bikinis: www.bikini-online.nu. De har även bra artiklar som hjälper en att välja rätt bikini, både vad gäller storlek och utseende. De hjälpte faktiskt och jag hittade ett par bikinis som jag tycker är helt perfekta. Badsäsongen kan börja nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *